30 March 2011

šoksimuffid





Vaja läheb: 


250 g nisujahu
25 g kakaopulbrit
2 tl küpsetuspulbrit
½ tl söögisoodat
85 g tumedat šokolaadi
100 g valget šokolaadi
2 muna
300 g hapukoort
85 g fariinsuhkrut
85 g võid
noaotsatäis soola


         Valmistusviis:

  1. Sega omavahel jahu, kakaopulber, küpsetuspulber, söögisooda, sool ja shokolaaditükid.
  2. Sega teises kausis munad, hapukoor, suhkur ja sulavõi.
  3. Sega hapukooresegu jahuseguga õrnalt läbi. Ära liiga palju sega!
  4. Tõsta tainas pabervormidesse või kergelt õlitatud muffinivormidesse.
  5. Küpseta 200º C juures ahju keskosas 20 minutit.
  6. Jahuta ja kui tahad, kaunista soovikohaselt.

No comments:

Post a Comment

kommis